Massages

Thai Shiatsu Yoga Massage

60 minutes   €69,-

90 minutes   €84,-

Foot Massage

60 minutes   €69,-

90 minutes   €84,-

Quick Contact

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Testimonials

Indra heeft helende handen! Ik voelde mij compleet and nieuw en ontspannen na afloop. Het heeft ook erg geholpen de pijn in mijn rug  te verlichten.

 

Bianca

about

Thai Shiatsu Yoga Massage

Thaise Yogamassage activeert energiebanen, vitaliseert het lichaam , verstilt de geest en brengt diepe helende ontspanning teweeg.

Tijdens de massage wordt u in houdingen gebracht om spieren, het bindweefsel en pezen te rekken en energie blokkades weg te nemen. Thai-Shiatsu-Yoga Massage wordt ook wel “yoga voor luie mensen” genoemd.
Thai-Shiatsu-Yoga massage werkt niet met oliën. Voor de massage kunt u comfortabele kleding dragen zodat er genoeg ruimte is om vrij te bewegen.
In een ritmische flow worden langzame, vloeiende doorgaande, bewegingen gecombineerd met druk via de handpalmen, duimen, ellebogen of voeten in combinatie met acupressuur langs energiebanen over het hele lichaam.

De Thai Shiatsu Yoga massage wordt op een brede en dikke mat gegeven om ruimte voor rekkingen en Yoga bewegingen te geven

about

Foot Massage

In de voeten bevinden zich de zogenaamde reflexpunten die ook in verbinding staan met andere lichaamsdelen, organen, zenuwen en klieren. Door deze punten te masseren bevordert en stimuleert het een goede doorbloeding en de energiestromen in het lichaam. Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Tijdens de massage word er gebruik gemaakt van olie op basis van amandel in

combinatie met verschillende essentiële oliën.

*Indra geeft momenteel enkel en exclusief massages aan vrouwen.